Izvor: Novine novosadske, 25.Jun.2012, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FTN drugi fakultet u zemlji!

Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu po kvalitetu je drugi u zemlji, a bolju uslugu studentima od njega pruža samo Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, pokazalo je prvo rangiranje visokoškolskih ustanova u Srbiji koje je uradila nevladina organizacija “Iserbia”. Takođe, FTN je poneo i priznanje u kategoriji fakulteta koji ima najbolji odnos prema studentima i najbolju infrastukturu u zemlji.
Istraživanje u kojem je učestvovalo blizu 3000 studenata, pokazalo je međutim da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << među dvadeset najboljih fakulteta u Srbiji nalaze svega tri pod ingerencijom novosadskog Univerziteta, dok je u top 50 ušlo tek osam novosadskih fakulteta.
Pored FTN-a, solidno su rangirani i Prirodno matematički fakultet koji se nalazi na 15. mestu, Filozofski fakultet koji je rangiran kao devetnaesti, kao i Tehnološki fakultet koji je zauzeo 21. poziciju.
T. L.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.