Izvor: Radio 021, 02.Okt.2020, 08:33

FOTO, VIDEO: Novosadski "tapet šou" - nastavljen rat plakatima

Rat plakatima u Novom Sadu nastavljen je novom akcijom tokom protekle noći.

I ovaj put na meti je bio šef novosadskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković, ali i nekadašnji vojvođanski premijer i funkcioner Demokratske stranke Bojan Pajtić, koji se pre nekoliko godina povukao iz politike.

Kako se uverio 021.rs, na nepotpisanim plakatima, koji su izlepljeni na više lokacija u Novom Sadu, su fotografije Novakovića i Pajtića i poruka "Ne može gari, opet da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kradete".

Ovi plakati su jasna asocijacija na plakat "Vidi, gari, ne može" koji su korišćeni za najavu tribine "Novi Sad na vodi? Vidi, gari, ne može" koji su nevladine organizacije, opozicija i građani organizovali 15. septembra zbog namere vlasti da nasip kod Šodroša pomeri 500 metara unutar korita Dunava kako bi taj prostor bio pretvoren u stambene zone i gde je trenutno jedini poznati investitor kompanija Galens.

Novaković i Pajtić su na društvenim mrežama reagovali zbog najnovijih plakata.

Pajtić je organizatore akcije nazvao fašistima.

"Ako je neko sumnjao da imamo posla sa fašistima koji zverski mrze svakog ko pisne - ima priliku da se razuveri. Nema veze ni da li se baviš politikom, ili ne. Fašista se neće smiriti dok si živ. Po svakog slobodnog čoveka će doći. Osim...", napisao je Pajtić.

Ovo upravo lepe po Novom Sadu. Ako je neko sumnjao da imamo posla sa fašistima koji zverski mrze svakog ko pisne - ima priliku da se razuveri. Nema veze ni da li se baviš politikom, ili ne. Fašista se neće smiriti dok si živ. Po svakog slobodnog čoveka će doći. Osim... pic.twitter.com/JO9ijjlxmb

— Bojan Pajtić (@PajticBojan) October 1, 2020

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U Novom Sadu bukti rat nepotpisanim plakatima

Izvor: Luftika.rs, 02.Okt.2020

Tokom protekle noći (1.10) u Novom Sadu je nastavljen svojevrsni rat plakatima sa političkim porukama. Glava meta bio je šef novosadskog odbora Narodne stranke i bivši gradonačelnik Borislav Novaković, kao i bivši pokrajinski premijer i predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić, koji je poslednjih...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.