Izvor: Radio 021, 04.Apr.2020, 21:55

FOTO, VIDEO: Novim Sadom krstare policija i dostavljači hrane

Novi Sad je u subotu popodne, nakon ulaska u policijski čas koji će trajati do ponedeljka u 5 časova ujutru, bio grad sa policijskim blokadama u mnogim ulicama.

Na ulicama Novog Sada u subotu prepodne se mogao videti veliki broj građana koji je obavljao nabavke pre početka policijskog časa u 13 časova, ali i dosta onih koji su se šetali Kejom i drugim delovima grada.

Kako je počeo policijski čas od 40 sati, ulice su se skoro potpuno ispraznile, a na njima se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << našla reporterska ekipa 021.rs.

U narednih nekoliko sati obišli smo ulice grada koji je postao potpuno tih, toliko da se čuju samo ptice, vetar, a uz Dunav, talasi reke.

Na ulicama su se samo nalazile policijske blokade, uglavnom na većim saobraćajnicama, mostovima i glavnim putevima ka izlazima iz Novog Sada. Policije, ali i žandaremrije, kao i nekoliko vozila Vojske Srbije bilo je i u drugim ulicama vojvođanske prestonice.



Do sada je prošlo gotovo dve nedelje od početka primene policijskog časa u celoj Srbiji, kao i Novom Sadu i sada se na ulicama pored znatnog broja vozila snaga bezbednosti, kao i Čistoćem, Ciklonizacije ili drugih dežurnih službi i javnih preduzeća, uglavnom mogu videti dostavljači hrane i njih je ekipa 021.rs više puta srela nego sve ostale zajedno.

Pored pomenutih, na ulicama Novog Sada se ne može skoro niko videti, tek po neki građanin koji traži apoteku ili zdrastvenu službu ili ima radnu obavezu, mada je bilo i onih koji su krišom izašli na samo minut sa psom ispred zgrade, neprestano gledajući levo i desno. U centru šetaju samo psi lutalice, a ponegde se mogu sresti i beskućnici.

Ulicama Novog Sada vlada velika tišina, koja se jedino i dalje u 20 časova prekida aplauzima za zdravstvene radnike.

Kako je bilo u subotu popodne u najvećem vojvođanskom gradu, pogledate u foto galeriji.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.