Izvor: Radio 021, 14.Avg.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Uređena deponija građevinskog otpada u Vrbasu

Ekipe PJ "Čistoća" završile su uređenje deponije građevinskog materijala u Vrbasu.

Građevinska deponija smeštena je na kraju Ulice Milivoja Čobanskog u Starom Vrbasu i prostire se na dvadeset hiljada kvadratnih metara. Sanacija ovog smetlišta obavljena je po četvrti put ove godine.

"Zbog velike količine pre svega građevinskog otpada i zemlje, s obzirom da su u toku građevinski radovi, bilo je neophodno urediti i dovesti u namenu ovaj prostor kako bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da primi nove količine otpada. Želim da istaknem da su naše ekipe ovaj put zatekle isključivo građevinski materijal na deponiji, a ne kao što je do sada bila praksa da se baca i komunalni otpad", rekao je poslovođa PJ "Čistoća" Mladen Pavlović.

 U ovom preduzeću apeluju na građane da i dalje ovaj prostor koriste za bacanje građevinskog materijala.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.