FOTO: Udes na Naselju, jugo udario u skuter

Izvor: Radio 021, 10.Sep.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Udes na Naselju, jugo udario u skuter

Pedesetogodišnji Z.J. je povređen ovog popodneva na Novom naselju, kada ga je udario jugo dok je motorom prelazio ulicu.

Udes se dogodio na Bulevaru Jovana Dučića oko 17.30h, a čovek je ostao da leži na asfaltu do dolaska Hitne pomoći koja ga je prevezla u Urgentni centar. U UC su za 021.rs naveli da je Z.J. nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kučno lećenje.

Ova nezgoda dogodila se na izuzetno prometnom delu bulevara gde je taksi stajalište, a naspram ulaza 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i 17. Jedan takista je za 021 ispričao da je muškarac pokušao motorom da pređe ulicu i da uopšte nije gledao u vozilo koje dolazi.

Za volanom starijeg juga bila je žena srednjih godina, vidno uzrujana dok je davala izjavu policiji. Na crnom skuteru "sprint" na dva mesta je pukla plastika, dok je na jugu vidljiva naprslina na šoferšajbni.

Inače, pešački prelaz je od mesta na kom se dogodio incident udaljen svega 50-ak metara.

Zastoja u saobraćaju nije bilo. Istraga će pokazati kako je tačno došlo do incidenta i ko je kriv.

Podsetimo, nedaleko od ovog mesta, kod Satelitske pijace, jutros se takođe dogodila saobraćajna nezgoda kada su u gradskom autobusu tri žene lakše povređene.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.