FOTO: Težak udes na Rimskim šančevima, muškarac na reanimaciji

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Težak udes na Rimskim šančevima, muškarac na reanimaciji

Muškarac starosti između 30 i 40 godina teško je povređen u nezgodi koja se oko 10:30 dogodila na Rimskim šančevima.

Kako za 021 kaže dr Kristina Jovanović iz Hitne pomoći, lekari su intervenisali zbog udesa u kom je muškarac, inače vozač automobila koji je obavljao prevoz robe, zadobio politraumu i u teškom, besvesnom stanju je prevezen u Urgentni centar.

Do udesa je došlo sudarom vozila u kom je bio povređeni i međumesnog autobusa, punog putnika. Niko od putnika u autobusu nije povređen.

Oba vozila su teže oštećena.

Policija je obavila uviđaj.

Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs; Foto: Uživo sa NS

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Težak udes u okolini Novog Sada, muškarac bez svesti

Izvor: B92, 06.Avg.2016

Muškarac starosti između 30 i 40 godina teško je povređen u nezgodi koja se oko 10:30 dogodila na Rimskim šančevima u Novom Sadu, javlja 021.rs...Kako za 021 kaže dr Kristina Jovanović iz Hitne pomoći, lekari su intervenisali zbog udesa u kom je muškarac, inače vozač automobila koji je obavljao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.