Izvor: Radio 021, 15.Jan.2021, 17:49

FOTO: Policija blokirala deo ulice Ilije Birčanina

Novosadska policija je danas oko 15 časova blokirala na nekoliko sati deo ulice Ilije Birčanina na Detelinari, saznaje 021.rs.

Na licu mesta su uz patrole policije bili forenzičari i inspektori u civilu.

Prema nepotvrđenim informacijama, policiji je bilo dojavljeno da je kod jedne zgrade u toj ulici pronađen sumnjiv predmet.

Nezvanično, policija je na biciklu u ulazu pronašla mobilni telefon oblepljen izolir trakom, iz kog su virile žice, a koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << verovatno trebalo da posluži za aktiviranje eksplozivne naprave, objavio je portal Nova.rs.

Nakon detaljne pretrage, policija je uklonila sumnjivi predmet, odnela bicikl, a uzeti su i snimci kamera sa video nadzora, kako bi se utvrdilo kada je telefon zalepljen za bicikl i ko ga je uneo u zgradu. Eksploziv još uvek nije pronađen.

Više informacija biće poznato nakon detaljne provere policije.

Podsetimo da je u maju pre dve godine na ovoj adresi postavljena bomba i eksplodirao BMW, te je povređen njegov vlasnik Dalibor Bogdanović Boća, nekadašnji novosadski policajac. Više o tom slučaju čitajte na OVOM LINKU.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.