FOTO: Pešačka zona u centru ponovo zatvorena za vozila

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Pešačka zona u centru ponovo zatvorena za vozila

Ulaz u pešačku zonu iz Miletićeve ulice, ponovo je zatvoren za vozila, po nalogu saobraćajne inspekcije, saznaje 021.

Naime, ponovo su postavljeni stubići umesto onih koji su pre desetak dana iščupani, a zatim nestali, zbog čega su i oni koji ne bi smeli, vozilima ulazili u pešačku zonu o čemu je 021.rs pisao.

Saobraćajna isnpekcija je izašla na teren i naložila da se ponovo postave nedostajući stubići, pri čemu je obavljena kontrola i na drugim ulazima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u pešačku zonu. Potom su na drugim lokacijama ispravljeni nedostaci. "Izlaskom na teren, konstatovano je da su na lokaciji Miletićeve, Laze Telečkog i Njegoševe ulice postavljeni stubići koji štite pešačku zonu od ulaska motornih vozila", naveo je za 021.rs šef saobraćajne inspekcije Siniša Vujinović.

U saobraćajnoj inspekciji navode da će i u narednom periodu pojačano kontrolisati pešačku zonu, kako bi se sprečilo neovlašćeno ulaženje u centar vozilima bez dozvole.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.