FOTO: Oružana pljačka u centru Novog Sada, dvoje povređeno

Izvor: Radio 021, 04.Feb.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Oružana pljačka u centru Novog Sada, dvoje povređeno

U strogom centru Novog Sada danas oko 9.30 h, mladić naoružan pištoljem opljačkao je zlataru "Stefan" na početku Jevrejske ulice (na platou kod Norka), javlja reporter portala 021 sa lica mesta.

On je uleteo u zlataru i pištoljem u glavu udario 47-godišnju radnicu, kao i sina vlasnika (26) koji se nalazio unutra u tom trenutku.

Uzeo je zlato i nakit, koliko je mogao da zgrabi i pobegao u Poštansku ulicu. Svedoci za 021 kažu da se sve odigralo brzo i da je pljačkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << čekao taksista sa još dvojicom momaka koji su bili u vozilu.

Dok je trčao iz džepa mu je ispao špric sa iglom, sa vidljivim ostacima krvi u špricu.

Protrčao je pored radnika mesare Trlić koji su se u tom trenutku nalazili u ulici i potom uleteo u taksi vozilo. Policija je odmah krenula u poteru, a lekari su vozilom Hitne pomoći brzo stigli na lice mesta i zbrinuli povređene.

I žena i mladić su krvavih glava prevezeni u Urgentni centar na previjanje i dalju dijagnostiku. Uviđaj je u toku.

Autor: 021.rs

foto: S.K.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oružana pljačka u centru Novog Sada

Izvor: NoviSad.com, 04.Feb.2016

Novi Sad - Dve osobe su povređene u pljački zlatare "Stefan" na početku Jevrejske ulice, koja se dogodila jutros oko 9.30 sati. Povređeni su radnica od 47 godina, i 26-ogodišnji..

Nastavak na NoviSad.com...

Pljačka zlatare u Novom Sadu, dvoje povređeno!

Izvor: Mondo, 04.Feb.2016

U strogom centru Novog Sada danas oko 9.30 h, mladić naoružan pištoljem opljačkao je zlataru u Jevrejskoj ulici...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..On je uleteo u zlataru i pištoljem u glavu udario 47-godišnju radnicu, kao i sina vlasnika (26) koji se nalazio unutra u tom trenutku, javlja portal...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.