FOTO: Omladina HDZ-a objavila umrlicu Trgu maršala Tita

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Omladina HDZ-a objavila umrlicu Trgu maršala Tita

Omladina HDZ-a Zadar na društvenim mrežama objavila je umrlicu Titu, odnosno trgu u Zagrebu koji je nosio njegovo ime, a koji je preimenovan u Trg Republike.

Omladina HDZ-a na Instagramu je u vidu umrlice najavila izmenu imena Trga maršala Tita.

"S velikim zadovoljstvom javljamo crvenim, udbi, petoj koloni i komunistima da je DRUG MARŠAL noćas preminuo u gradskoj skupštini grada Zagreba. Posljednjeg ispraćaja NEMA! U Zagrebu 1. rujna 2017. Tugujući: SVI CRVENI".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Zagrebačka Gradska skupština u četvrtak je posle maratonske sednice odlučila da usvoji predlog Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića, da se Trg maršala Tita preimenuje u Trg Republike Hrvatske.

A post shared by Mladež HDZ Zadar (@mhdzzd) on Sep 1, 2017 at 5:10am PDT

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mladi HDZ-a objavila smrtovnicu 'Drugu maršalu'

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2017

ZADAR - Mladi HDZ-a Zadar na društvenim su mrežama objavili bizarnu poruku...Naime, na Instagramu su najavili izmjenu imena Trga maršala Tita u obliku smrtovnice..."S velikim zadovoljstvom javljamo crvenim, udbi, petoj koloni i komunistima da je DRUG MARŠAL noćas preminuo u gradskoj skupštini grada...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.