FOTO: Novosadski slalom - koje ulice zaobilaziti

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novosadski slalom - koje ulice zaobilaziti

Radovi trenutno ometaju redovan saobraćaj u velikom broju ulica u Novom Sadu.

U Partizanskoj ulici saobraćaj se odvija u dve trake za oba smera.

Radovi na ovoj raskrsnici proširuju se i na Sentandrejski put gde su zatvorene četiri trake, što značajno otežava saobraćaj u ovom delu grada i stvara velike gužve.

Saobraćaj u ovom delu grada opterećuju i radovi na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice, gde se na samoj sredini raskrsnice nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << velika ograđena rupa, koju brojni automobili, kamioni i autobusi moraju da zaobilaze.

Jedan deo Vršačke ulice je potpuno zatvoren, a planirano je da se ti radovi prošire sve do Bulevara Evrope.

Ovi radovi će značajno uticati na saobraćaj na Futoškom putu, gde je već sada zatvorena jedna saobraćajna traka iz pravca Futoga.

Narandžaste trake i bageri mogu se sresti i na uglu Futoške ulice i Bulevara oslobođenja, gde je zbog radova na trotoaru zatvorena jedna saobraćajna traka.

Radovi su trenutno i od Policijske uprave do Socijalnog.

Ulica Vojvode Bojovića je u potpunosti zatvorena.

Radovi se iz ove ulice nastavljaju i u Jovana Popovića u kojoj je zatvorena jedna traka.

U ulici Petra Drapšina bageri su počeli da kopaju, pa je i ova ulica neprohodna za automobile.

Nedaleko odatle, tek što je završeno uređenje slepog kraja Železničke ulice, počeli su radovi na raskrsnici te ulice sa Laze Kostića i Sremskom.

Ovde je poseban problem to što nema staza za prolaz pešaka, što najviše pogađa roditelje sa bebama u kolicima.

To ne znači kraj radova u ovom delu grada, zato što su se oni u međuvremenu proširili i na ulicu Vase Stajića.

Radovi koji dugo blokiraju Trg galerija konačno su pri kraju, ali već na sledećem uglu, raskrsnici Stražilovske i Žarka Zrenjanina, nailazi se na nova iskopavanja koja blokiraju po jedan pravac.

Ovo je samo deo radova koji se izvodi na ulicama grada...

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Trenutno tonu u pesak, a uskoro će i u blato (FOTO)

Izvor: 24sata, 30.Sep.2014

Radovi u novosadskim ulicama ometaju saobraćaj, ali i prolaz pešacima. Iako prihvataju neophodne rekonstrukcije vodovodnih, kanalizacionih i toplotnih cevi, građani se žale na pesak, blato i buku...Ukoliko žele da prođu Sremskom ulicom ka Ulici Maksima Gorkog, nemaju kuda osim direktno preko radova...Siniša...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.