Izvor: Radio 021, 21.Apr.2021, 19:38

FOTO Navijači Voše: Želimo Lalatovića, kome smeta neka ide iz kluba

Navijači FK Vojvodina razvili su veliki transparent na istočnoj tribini "Karađorđa" pred meč polufinala Kupa Srbije sa Partizanom.

Napisali su "Sa najuspešnijim trenerom u pobede i sledeće godine, kome to smeta nek ide iz Vojvodine".

Podsetimo, pre tri dana navijači Vojvodine oglasili su se povodom najnovijih dešavanja u klubu, na koje je, kako navode, ukazao šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Oni su jasno poručili da su na strani Lalatovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Naveli su da je situacija u klubu zabrinjavajuća. Dodali su da pojedini članovi Upravnog odbora destabilizuju klub taman kada se učinilo da se sveukupna situacija popravlja - isplaćene su zaostale zarade, osvojen je Kup, ponovo ostvaren plasman u polufinale, te je klub kroz veći deo sezone na trećoj poziciji u šampionatu, o čemu opširnije na čitajte na OVOM linku.

Meč između Vojvodine i Partizana igra se od 19 časova u Novom Sadu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.