FOTO: Najbolje mesto za dečije rođendane u gradu

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Najbolje mesto za dečije rođendane u gradu

Ponuda za proslave rođendana u Zabavnom parku Starli postala je još bolja, zahvaljujući aktuelnom popustu i akcijskoj ceni od 400 dinara po detetu radnim danima u svim terminima, kao i vikendom ujutru.

Mališani mogu da uživaju u dvosatnom programu, koji počinje prijemom slavljenika/ce, drugara i drugarica, uz nezaobilazno igranje.

U Zabavnom parku Starli igranje podrazumeva avanturu u trospratnom lavirintu sa brojnim poligonima, penjanje i spuštanje niz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << četiri tobogana, "plivanje" u bazenima sa lopticama, ljuljanje na super kliznim ljuljaškama, korišćenje fudbalskog terena, kao i pevanje i ples uz karaoke. Na klincima i klincezama je samo da odluče šta žele prvo da isprobaju.

Tokom programa, deca se pozivaju u rođendaonicu da grickaju pripremljeno slano posluženje ili se osveže sokićima, a nakon toga i da uživaju u slatkim zalogajima slavljeničke torte.

Posebnu pogodnost za proslavu rođendana imaju bebe i deca do tri godine, za koje postoji odvojen parterni deo sa toboganom, lopticama i drugim mekanim igračkama, koji je bezbedan i kao stvoren za istraživanje. Za njih je osmišljena posebna rođendanska ponuda po ceni od samo 350 dinara po detetu. Više o ponudi možete pronaći OVDE.

Kako se ne bi samo klinci zabavljali, Starli pruža priliku i roditeljima da se opuste u prijatnoj atmosferi kafea koji se nalazi u okviru zabavnog parka.

Najmlađi Novosađani, koji su već imali priliku da u Starliju proslave rođus, kažu da najviše vole to što mogu da se spuštaju niz najveći tobogan u gradu, da sami biraju muziku i što u Zabavnom parku Starli nema klasičnih animatora, te mogu vreme da posvete aktivnom druženju sa drugarima.

Igraonica i rođendaonica Zabavnog parka Starli, na preko 1.000 kvadratnih metara zatvorenog prostora, posebna je po tome što je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od jedne do 10 godina.

Sve atrakcije za decu u Starliju raspoređene su prema pravilima metode kretanja (Maria Montessori) koja predstavlja odgovor na prepreke i posledice savremenog života u kom ima sve manje prirodnih izazova, koji su apsolutno nužni u životu i razvoju dece.

Ukoliko se još uvek niste odlučili da li da zakažete rođendan baš u Zabavnom parku Starli i potrebne su vam dodatne informacije o njihovoj ponudi, pozovite 021/6302-422 ili pišite na e-mail adresu starlizp@gmail.com.

Autor: Reklamni tekst

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.