Izvor: Radio 021, 15.Okt.2020, 14:45

FOTO: Na Gradini sprečen šverc testova na koronu

Carinici su u sredu, 14. oktobra na graničnom prelazu Gradina sprečili pokušaj šverca testova za Covid-19.

Neprijavljeni testovi za Covid-19 otkriveni su kada se za kontrolu na ulazu u zemlju prijavio autobus crnogorskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Istanbul-Rožaje. Vozači i putnici su carinicima rekli da osim ličnog prtljaga nemaju ništa za prijavljivanje.

Detaljnim pregledom unutrašnjosti autobusa, nakon što su ga putnici sa ličnim prtljagom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << napustili, najpre su u mrežici naslona poslednjeg reda sedišta pronađene dve kesice sa 50 ampula nepoznatog rastvora.

Kao njihov vlasnik prijavio se 59-godišnji vozač autobusa, državljanin Turske, koji je objasnio da se radi o ampulama koje su deo seta za testiranje na koronu.

Nakon toga je carinicima pokazao i dve kutije sa 50 kesica, koje su bile u frižideru autobusa, a koje zajedno sa prethodno pronađenim ampulama čine 50 kompletnih setova testa na virus SARS-Cov-2, rekavši da je imao nameru, ali je zaboravio da ih prijavi.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač autobusa na relaciji Istanbul-Rožaje švercovao korona testove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2020

Carinici i policija sprečili su pokušaj šverca 50 kompleta testova na korona virus na prelazu Gradina, saopštila je danas Uprava carine...Neprijavljeni testovi za kovid-19 otkriveni su u sredu, kada se za kontrolu na ulazu u zemlju prijavio autobus crnogorskih registarskih oznaka, koji saobraća...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.