Izvor: Radio 021, 13.Avg.2020, 14:01

FOTO: JKP "Stan" predstavio nove automobile u okviru voznog parka

JKP "Stan" predstavio je danas 10 novih vozila u okviru svog voznog parka.

Kako je rekao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prilikom obilaska vozila, Grad je finansijski pomogao kupovinu ovih novih vozila za terenski rad.

"U pitanju su vozila koje će radnici voziti kako bi pomagali sugrađanima obavljajući razne aktivnosti na održavanju javnih objekata. Takođe, do kraja godine stiže i velika dizalica za javnu rasvetu u 'Stan' i u to je Grad uložio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zajedno sa voznim parkom, oko 20 miliona dinara ove godine", naveo, je, između ostalog, Vučević.

Dodao je da je "Stan" dominantan na tržištu i održava više od 700 stambenih zgrada.

"Plan koji mi je predočilo rukovodstvo 'Stana' je da bi ta firma trebalo da bude prva u javno-komunalnom sektoru koja će organizovati dualnu nastavu, te da će uskoro stupiti u kontakt sa školama koje obrazuju buduće majstore raznih stručnih usmerenja", dodao je Vučević.

Direktor "Stana" Ivan Radojičić je naveo da je nabavljeno deset motornih vozila i kamionske dizalice za potrebe javne rasvete.

"Uspeli smo od statusa gubitaša da dug svedemo na nulu, a danas 'Stan' uredno pokriva plate iz sopstvenih sredstava, ostvaruje dobit i osvaja nova tražišta", rekao je Radojičić.

O nabavci deset vozila koja su danas predstavljena možete čitati u našem tekstu OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

„Stan“ predstavio nove automobile u okviru voznog parka

Izvor: NoviSad.com, 14.Avg.2020, 12:37

JKP „Stan“ predstavio je deset novih vozila u okviru svog voznog parka. Kako je rekao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prilikom obilaska vozila, Grad je finansijski pomogao kupovinu ovih novih vozila za terenski rad..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.