Izvor: Radio 021, 29.Apr.2021, 20:28

FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovaj četvrtak, 29. april.

Svečano je ispraćen novi avion Er Srbije - Erbas A330, sa likom Nikole Tesle, na prvi let za Njujork.

Održan je protest opozicije ispred Centra "Sava" u Beogradu, dok je u toku bila sednica Skupštine grada.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je gradilište u Kliničkom centru Vojvodine, gde je u toku rekonstrukcija i dogradnja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Povodom predstojećih uskršnjih praznika, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević prisustvovala je danas manifestaciji "Uskršnje čarolije" u Ustanovi za decu i mlade "Sremčica", na kojoj su korisnici predstavili svoje ručne i likovne radove i učestvovali na radionici oslikavanja uskršnjih jaja.

Američki predsednik Džo Bajden fotografisan je sa prvom damom Džil Bajden na putu za Džordžiju, povodom 100 dana u Beloj kući.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin i ministar unutrašnjih poslova Austrije Karl Nehamer obišli su danas bazu Specijalne antiterorističke jedinice.

U saobraćaj je danas pušteno još 7,7 kilometara obilaznice oko Beograda, na deonici od mosta na Savi kod Ostružnice do petlje Orlovača i Petlovo Brdo.

U ateljeu Kulturnog centra "Čukarica" održana je radionica farbanja vaskršnjih jaja, povodom najvećeg hrišćanskog praznika, Vaskrsa.

JKP "Zelenilo-Beograd" je zasadilo više od 400 000 sadnica jesenjeg cvetnog rasada.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.