Izvor: Radio 021, 28.Apr.2021, 20:09

FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovu sredu, 28. april.

Pripreme za lansiranje kineske rakete u irbitu oko Zemlje su u toku.

U Rimu se sprovodi vakcinacija starijih građana u njihovim domovima.

U Indiji je i dalje veoma teška situacija sa širenjem novog soja korona virusa. Po broju zaraženih i preminulih danas je za Indiju bio najgori dan od početka epidemije, a zdravstveni sistem je već u kolapsu.

Masovne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kremacije preminulih od korone u Indiji ne prestaju.

Testiranje građana ispred železničke stanice u Bangaloru u Indiji se sprovodi u vreme potpunog zaključavanja.

Policajci na kontolnim punktovima u Atini proveravali su dozvole vozača za kretanje, zbog restrikcija u saobraćaju uoči Uskrsa.

Radovi na Novoj nacionalnoj galeriji u Berlinu privode se kraju i biće otvorena u avgustu, posle pet godina trajanja obnove.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je Termoelektranu "Kostolac" i obišla blok "Kostolac B".

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, sastala se u Dubaiju sa Nj.E. Rim Al Hašimi, generalnom direktorkom Svetske izložbe "EXPO 2020 - Dubai" i državnim ministrom za međunarodnu saradnju u Ministarstvu spoljnih poslova i međunarodne saradnje UAE.

Ambasador Holandije u Srbiji Joust Renćes i osoblje ambasade proslavili su nacionalni praznik Kraljev dan radnom akcijom čišćenja i pripreme terena za "mednu baštu" da bi 20. maja, na Svetski dan pčela posadili medonosne biljke i postavili košnice na tu površinu, na prostoru Žitomilna na Dorćolu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.