FOTO: Da li prepoznajete osumnjičenog za prevaru?

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Da li prepoznajete osumnjičenog za prevaru?

Policija je uhapsila 44-godišnjeg Beograđanina M. T. osumnjičenog za prevaru i falsifikovanje isprava.

On se tereti da je putem interneta nudio pozajmice, tražeći od zainteresovanih da prethodno uplate izvesnu sumu na ime troškova advokata koji će navodno sačiniti ugovor o takvoj transakciji. Pritom je koristio sopstveni, ali i lažni identitet, na osnovu falsifikovane lične karte.

Na taj način, kako se sumnja, prevario je dvojicu Veterničana, ali i još nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stotina ljudi širom Srbije i ostvario novčanu i imovinsku korist u višemilionskom iznosu.

Osumnjičenom, koji je uhapšen u zajedničkoj akciji kriminalističkih policija Beograda i Novog Sada, određeno je zadržavanje po odobrenju tužioca, kome će biti doveden na saslušanje.

Novosadska policija poziva građane koji su eventualno bili prevareni na ovaj način da se jave kriminalističkoj policiji, na brojeve telefona: 066/889-3246 ili 066/889-3247.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.