Izvor: Radio 021, 02.Jun.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Cirkus sa Detelinare još uvek nije uklonjen

Cirkus "Massimo" koji je pre desetak dana postavljen na uglu ulica Braće Popović i Hadži Ruvimove, još uvek nije uklonjen.

Kako se uverio reporter 021, cirkus je i dva dana kasnije na istoj lokaciji. Međutim, direktor ovog cirkusa Milan Dević kaže za 021 da zaposleni nakon naloga rade na uklanjanju cirkusa, da se pakuju, ali da se sve odvija sporije zbog kiše i previše stvari koje imaju. On navodi da će platiti kaznu koja im sledi.

Podsetimo, cirkus "Massimo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << postavljen je na građevinskom zemljištu na kojem još uvek nije počela izgradnja.

Direktor cirkusa kaže da su oni zahtev za izdavanje dozvole podneli krajem februara ove godine, ali do danas "ništa osim usmenih garancija" nisu dobili. Međutim, iz Grada tvrde da je zahtev podnet tek 15. maja, a više o ovom slučaju čitajte u OVOJ vesti.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: Spakovao se cirkus na Detelinari

Izvor: Radio 021, 02.Jun.2019

Cirkus "Massimo", koji je pre desetak dana postavljen na uglu ulica Braće Popović i Hadži Ruvimove, danas se spakovao i spremio za polazak...Cirkusu je naređeno da se ukloni pre dva dana...Direktor ovog cirkusa Milan Dević ranije je izjavio za 021 da zaposleni nakon naloga rade na uklanjanju cirkusa,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.