FOTO: Biciklista teško povređen u udesu na Detelinari

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Biciklista teško povređen u udesu na Detelinari

Pedesetogodišnji biciklista teže je povređen danas oko 9 časova na uglu ulica Hadži Ruvimove i Ilije Birčanina.

Kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, on je sa težom povredom glave prevezen u Klinički centar Vojvodine na dalju dijagnostiku.

Prema rečima svedoka, muškarac je bio na biciklu kada je na njega na pešačkom prelazu naleteo automobil. On siline udara biciklista je odleteo na šoferšajbnu i potom pao na asflat. Neposredno potom, na automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji je zastao je od pozadi udario jedan taksi koji se kretao u istom smeru.

Policija je obavila uviđaj, a više detalja se očekuje u saopštenju policije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.