Izvor: Radio 021, 04.Dec.2020, 12:34

Eksplozija na parkingu RTS-a, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene, od kojih jedna teže, u eksploziji na parkingu RTS-a u Aberdarevoj ulici.

Prema nezvaničnim informacijama, u eksploziji je poginuo jedan radnik firme "Ening energetika", a jedan je teško povređen. Lakše je povređen jedan radnik televizije.

Do eksplozije je došlo nešto pre 10 sati ujutru, dok su radnici iz automobila iznosili boce za zavarivanje.

Trebalo je da radnici otklone kvarove na sistemu za klimatiziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u zgradi RTS-a.

Od siline eksplozije uništeno je nekoliko službenih automobila RTS-a, a popucali su prozori na zgradi.

Na licu mesta su istražni organi koji utvrđuju uzroke eksplozije.

Autor: Tanjug, RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIDEO Eksplozija na parkingu RTS-a, jedna osoba poginula

Izvor: Radio 021, 04.Dec.2020

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene, od kojih jedna teže, u eksploziji na parkingu RTS-a u Aberdarevoj ulici...Prema nezvaničnim informacijama, u eksploziji je poginuo jedan radnik firme "Ening energetika", a jedan je teško povređen. Lakše je povređen jedan radnik televizije...Kako je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.