Izvor: Radio 021, 29.Apr.2021, 16:11

Egzit objavio imena još 20 novih izvođača

Kako najavljuju iz organizacije Egzita, za proslavu 20 godina postojanja festivala koji će ove godine biti održan od 8. do 11. jula, pored najavljenih izvođača nastupiće još njih 20.

Iz Exita kažu da je vest o tome da će proslava 20-ogodišnjice biti održana uprkos pandemijskoj situaciji, izazvala je oduševljene ljubitelja muzike i ovog festivala.

"Svoj glas za proslavu 20 godina festivala danas je dalo 20 novih izvođača, odlučni da nakon svega što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << preživeli u prethodnih 14 meseci na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8. do 11. jula ujedinjeni slavimo život", najavljeno je u saopštenju.

Kako dodaju na zahtev publike ove godine na Petrovaradinsku tvrđavu stiže Artbat, trenutno jedni od vodećih svetskih elektronskih izvođača, čiji fan je i veliki David Guetta, zatim sjajan izraelski kantautor Asaf Avidan, hitmejkeri Meduza, tech house majstor Hot Since 82, i jedan od najvećih evropskih hevi metal bendova Sabaton.

U novoj jakoj postavi Exit posebno ističe nemačkog producenta i DJ-a Topica, Amira Medunjanin, kao i domaći electro-rock duo Buč Kesidi.



Svi oni, kažu iz Exita, pridružuju se ranije objavljenim headlinerima, koje predvode  David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy, Sheck Wes i mnogi drugi. Na nekoliko bina festivala stiže žanrovski šarenolik line up, koji pokazuje da će ovog leta u Novi Sad ponovo stizati izvođači i bendovi na turnejama. Svoje nastupe potvrdila je i jaka regionalna ekipa, koju čine Ida Prester s Lollobrigidom, Nemesis, Dram, E-Play, Deep Steady i Šajzerbiterlemon, i domaća trance postava, koju čine Pion live, Imaginarium live i DJ-i Aquapipe, DaPeace, Mozza i Ched.

Iz festivala poručuju da su za lakšu organizaciju dolaska na festival, lansirali prodajnu akciju "Kupi 4, zgrabi 5", u kojoj se na četiri kupljene ulaznice peta dobija besplatno. Sama akcija će biti dostupna do isteka ograničene količine zaliha.

Dvadeset godina festivala 

Proslava dvadesetogodišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Hot Since 82, Solomun, Paul van Dyk, Sabaton, Metronomy, Honey Dijon, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Topic, Laibach i mnogi drugi.

"Svi detalji u vezi s ulaskom na festival biće na vreme objavljeni na zvaničnom sajtu Exita, u skladu s budućim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije", stoji u saopštenju Exita.

Ulaznice

Kako navode iz organizacije festivala u prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo ceni od 6.990 dinara, i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu.

Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ulaz na ovogodišnji festival. Akcija "kupi 4, zgrabi 5" biće dostupna do isteka veoma ograničenih zaliha.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.