Izvor: Radio 021, 21.Jul.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edi Marfi planira povratak stend ap komediji

Edi Marfi je izjavio da planira povratak stend ap komediji, mnogo godina nakon poslednjeg javnog nastupa tog tipa.

Kako prenosi NME, Marfi je otkrio da planira povratak u novom skeču emisije „Komičari u kolima piju kafu“, gde bi nastupio zajedno sa Džerijem Sajnfeldom.

Iako glumac nije godinama izveo stend ap nastup, veliki broj ljudi smatra da je on jedan od najboljih ikada u toj vrsti komedije.

Njegov nastup iz 1987. koji je i javno snimljen, "Eddie >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Murphy: Raw" ostaje broj jedan nastup ikada po broju gledalaca, a zarada od prodaje filma sa tim nastupom bila je 50,5 miliona dolara.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.