Izvor: Radio 021, 10.Nov.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E-prijava u Centralni registar socijalnog osiguranja ponovo od utorka

Elektronska prijava u Centralni registar obaveznog socijalnog osiguranja biće omogućena najkasnije od utorka, 13. novembra.

Usluga elektronske prijave i odjave za korisnike socijalnog osiguranja nedostupna je od 29. oktobra zbog tehničkih problema koji su nastupili kao posledica više nestanaka električne energije u toku kratkog vremenskog perioda.

Na rešavanju problema se još radi ali se očekuje da oni budu otklonjeni do utorka, kada bi elektronska prijava ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << trebalo da bude moguća.

Za sve dane nedostupnosti servisa biće omogućena retroaktivna prijava i niko zbog prekida rada neće trpeti nikakve posledice, prenosi B92.

Inače, prijava i odjava je sve vreme moguća fizički na šalterima tri institucije – Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja, Fonda zdravstvenog osiguranja, kao i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.