Izvor: Radio 021, 11.Nov.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džo Peri iz Aerosmita se oporavlja

Gitarista američke hard rok grupe "Aerosmit" Džo Peri hitno je prebačen u bolnicu nekoliko minuta posle nastupa na koncertu muzičara Bilija Džoela u njujorškoj dvorani Medison skver garden.

Periju (68) je pozlilo po napuštanju bine, rečeno je agenciji Frans pres. Muzičar koji je imao teškoće u disanju, prebačen je u bolnicu i oporavlja se, naveli su njegovi agenti i dodali da je Peri otkazao koncert predviđen za danas na Floridi.

Za sada se ne zna zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Periju pozlilo.

Taj gitarista, jedan od osnivača benda "Aerosmit" 1970. godine u Bostonu, ranije je govorio da se lečio od zavisnosti od alkohola i droge.

Njemu je 2016. godine pozlilo tokom nastupa s drugim bendom s kojim sarađuje. Tada su lekari rekli da je Periju pozlilo zbog preteranog umora jer je imao nekoliko uzastopnih koncerata.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

HITNO PREBAČEN U BOLNICU Muzičaru pozlilo nakon nastupa, otkazan koncert

Izvor: Blic, 11.Nov.2018

Gitarista američke hard rok grupe "Aerosmit" Džo Peri hitno je prebačen u bolnicu nekoliko minuta posle nastupa na koncertu muzičara Bilija Džoela u njujorškoj dvorani Medison skver garden.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.