Izvor: Radio 021, 28.Nov.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džinovskog vola veličina spasila klanice

Nikers je vo koji živi u zapadnoj Australiji i svojom veličinom ne samo što je privukao pažnju već je i spasao sebe od klanice.

Baš zbog toga, Nikers je postao predmet priče širom sveta, od društvenih mreža do medija, poput BBC-ja, CNN-a, USA tudeja, Dejli mirora i drugih.

"Ovo je izmaklo kontroli. Nisam očekivao da će ovoliko da se pročuje. Proteklih dana mi telefon zvoni svakih deset minuta", kaže Džef Pirson za Gardijan.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

"Mislim da je zbog toga što je čitava tema drugačija od uobičajenih. Ne vidi se svaki dan u vestima džinovski vo koji je ovoliki, a ljudi inače vole priče o životinjama", ističe Pirson.

Nikers, koji pripada sorti šlezvik-holštajn, takođe je svojom veličinom sačuvao sebe od klanice, navodi njegov vlasnik i dodaje da će džin na miru provesti svoj život pasući na njegovom imanju.

Autor: Gardijan, RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.