Izvor: Novine novosadske, 25.Jun.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džet-ski trke na Štrandu i ove godine

Novi Sad će i u 2012. godini biti domaćin najboljih džet ski trkača u Evropi.
Novosadska plaža Štrand će treću godinu za redom biti mesto neizvesnih trka i zanimljivih borbi među najboljim trkačima u Evropi. Međunarodna džet ski trka “Serbia Open” će se održati 28. i 29. jula 2012. godine. Posle uspeha prošlogodišnje trke na kojoj je učestvovalo preko 120 takmičara iz 15 zemalja nesumnjivo je da se očekuje veliki spektakl.
Organizator ove trke je klub “Motodžet” >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << iz Novog Sada. Ovaj događaj su podržali Grad Novi Sad, JKP “Gradsko zelenilo” Novi Sad i Turistička organizacije Novog Sada. Pored njih, podršku trci su pružila i brojna druga preduzeća i organizacije. Novosadska TV će napraviti serijal emisija o samoj trci, a Radio-televizija Vojvodine će uživo prenositi trke u nedelju 29. jula 2012. godine.
Pored same trke, program će uključivati i promociju bezbedne vožnje na vodama “Ponašaj se odgovorno”, promociju zaštite životne sredine i promociju turističkih potencijala na Dunavu u našoj zemlji.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.