Dve žene lakše povređene u udesu na Telepu

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2015, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve žene lakše povređene u udesu na Telepu

Dve ženske osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 13 i 30 časova na uglu ulica Jovana Popovića i Vršačke na Telepu.

Tom prilikom dve žene, starosti 45 i 41 godinu zadobile su lakše telesne povrede, nakon čega su zbrinute na licu mesta od strane ekipe hitne pomoći i upućene na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.

U prethodna 24 časa ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć obavile su ukupno 96 intervencija, 59 u dnevnoj i 37 u noćnoj smeni. I ovoga puta najviše zdravstvenih tegoba imali su hronični plućni i srčani bolesnici, a povećan broj pacijenata odnosio se na bolesnike sa neurološkim tegobama.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.