Izvor: Radio 021, 12.Nov.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve godine držala dete u gepeku i podrumu

Francuskinja Rosa Marija Da Kruz se našla pred sudom nakon što je mehaničar otkrio da devojčica živi u gepeku majčinih kola.

Kruzova je krila da ćerka uopšte postoji, uskraćivala joj je hranu i vodu, zbog čega je protiv nje u gradu Tulu podignuta optužnica za nasilje nad maloletnim licem koje je izazvalo trajno ostećenje.

Kako je naveo neimenovani izvor iz suda u tom gradu, Kruzovoj preti do 20 godina zatvora.

Dete je kad je pronađeno bilo staro >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dve godine, neuhranjeno je i s teškim problemima u razvoju.

U izveštaju se navodi da je majka krila trudnoću i rođenje deteta od supruga i troje druge dece i da je držala bebu u podrumu i u gepeku svojih kola.

Dete, koje sada ima sedam godina, ima posebnu negu i pažnju.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.