Izvor: Radio 021, 10.Apr.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvanaest godina Omladinskog centra CK13 u subotu

Dvanaest godina Omladinskog centra CK13 biće obeleženo u subotu, 13. aprila.

Slavljeničko okupljanje počeće od 18 časova, u dvorištu Crne kuće, bez obzira na vremenske prilike. Tokom događaja biće predstavljena i publikacija "Živa ograda", koja predstavlja bilten građanske inicijative "Ne damo Livadicu!”, a u kojoj se tematizuju aktuelne borbe za zelene površine u Novom Sadu.

Volonteri Otvorene kuhinje CK13 pripremiće rođendansku vegansku večeru, a nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << toga očekuje vas performans "Drum Circle", u kome će posetioci moći da učestvuju. Za kraj večeri zakazan je koncert benda Popečitelji, koji takođe obeležavaju 25 godina svog rada i 15 godina od izlaska kultnog albuma “Ko radi?”.

Tokom događaja, posetioci će imati priliku da posete izložbu Vladimira Milojkovića u galeriji na spratu kuće. Takođe će biti organizovana i projekcija kratkih dokumentarnih i igranih filmova iz perioda bivše Jugoslavije, a imaće priliku i da uživaju u umetničkoj instalaciji "FilodenDRON", gde uz pomoć pribadača zabodenih u tkivo biljke publika može da čuje muziku filodendrona.

Kompletan program i satnica:

18:00 - Otvaranje bašte CK13

19:00 - Predstavljanje publikacije "Živa ograda"

20:00 - Zajednička veganska večera

21:00 - Drum Circle

22:00 - Popečitelji

Večera i ulaz na koncert se plaćaju doborovoljnim donacijama.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.