Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 09.Nov.2009, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurin šareni svet

Rambo pravi „Vrh dna doček 2010”

Rambo Amadeus pravi doček nove 2010. godine u Domu omladine i za tu priliku izdao je saopštenje: „Sledeći preporuke svetske zdravstvene organizacije u suzbijanju pandemije gripa, u pokušaju da odgovorimo na potrebe naše cenjene publike, imam zadovoljstvo da Vas obavijestim da će u programu učestvovati MC Sajsi, Rambo Amadeus & Mutant Dance, DJ Trut (pušta Funk čitavu noć).”

Nina Badrić u TV seriji

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Pevačica Nina Badrić gostovala je u seriji „Lud, zbunjen, normalan”. Pevačica glumi samu sebe, a partner joj je Mustafa Nadarević. Izet, kojeg glumi Nadarević, traži čistačicu, a njegov sin Faruk se upušta u estradne vode i traži pevačicu. Nina se javlja na Farukov oglas i kuca na njihova vrata. Nina je imala epizodnu ulogu i u seriji „Bitange i princeze”.

Mira Furlan u seriji „Navy CSI”

U šestoj sezoni američke serije „Navy CSI”, glumi i Mira Furlan. Ona u ulozi Dine Risi, pomaže policijskom timu u otkrivanju zločina u pustinji. Mira Furlan, koja živi u SAD-u od 1991. glumi i u serijama „Izgubljeni” i „Babylon 5”.

Di-džejevi „Syke 'n’ Sugarstarr” u „Plastiku”

Jedan od najpopularnijih svetskih haus di-džejeva, nastupiće večeras u beogradskom klubu „Plastik” na „kent” žurci. Ovi Nemci prvi put dolaze u Beograd i obećavaju odličnu zabavu. Najbržih pet čitalaca koji se jave danas od 12.00 do 12.05 na telefon 011-3334666 dobiće po dve karte za ovu žurku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejt Holms snima komediju

Izvor: NaDlanu.com, 02.Nov.2009, 13:55

LOS ANĐELES, 2. novembra 2009. (Beta) - Američka glumica Kejti Holms zameniće Liv Tajler u komediji "Romantics", koja će se snimati u nezavisnoj produkciji, objavljuje dnevnik Varajeti. Kejti Holms biće i izvršna producentkinja filma, u kojem će igrati i Ana Pakvin, Džoš Duhamel, Malin Aherman,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Bijonse kraljica EMA nagrada (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Nov.2009, 11:33

RnB diva bila je glavna zvezda dodele MTV nagrada (EMA) u Berlinu u četvrtak uveče.

Nastavak na Mondo...

Elvis Prisli: još jedan pramen kose na aukciji

Izvor: NaDlanu.com, 08.Nov.2009, 15:30

LONDON, 8. novembra 2009. (Beta-AP) - Jedna britanska aukcijska kuća saopštila je da na prodaju nudi pramen kose Elvisa Prislija koji je decenijama čuvao jedan njegov obožavalac. Aukcijska kuća Henri Oldridž i sin navela je da je vlasnik pramena izvesni Tomas Bi Morgan mlađi, bivši službenik...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.