Izvor: Radio 021, 28.Jul.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đule Van Gog pogođen flašom u glavu tokom koncerta u Sarajevu

Pevač i gitarista grupe "Van Gog" Zvonimir Đukić Đule pogođen je plastičnom flašom u glavu tokom nastupa na festivalu Live Stage u sarajevskom Centru Skenderija, prenosi portal Klix.

To se dogodilo u subotu uveče, a nakon što je pogođen u glavu tokom izvođenja pesme "Za godine tvoje", Đukić je prvih nekoliko trenutaka stajao zbunjen pred publikom, a zatim je vidno izrevoltiran odlučio da nakratko prekine nastup.

Kako se navodi, frontmen "Van Goga" je ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << posle toga rekao da "to nije Sarajevo" i da je grupa došla "da širi ljubav", a zatim pozvao osobu koja ga je pogodila, da se pridruži grupi na bini. Nema informacija da li se to i desilo.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Frontmen grupe "Van Gog" pogođen flašom u glavu u Sarajevu

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2019

Pevač i gitarista grupe "Van Gog" Zvonimir Đukić Đule, pogođen je plastičnom flašom u glavu tokom nastupa na festivalu Live Stage u sarajevskom Centru Skenderija Pevač i gitarista grupe "Van Gog" Zvonimir Đukić Đule, pogođen je plastičnom flašom u glavu tokom nastupa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.