Izvor: Radio 021, 16.Feb.2020, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere zbog povrede otkazao učešće u Riju

Laslo Đere zbog povrede trbušnog mišića morao je da otkaže učešće na turniru u Rio de Žaneiru.

Đere, koji je trenutno na 35. mestu ATP liste tako neće imati priliku da brani titulu koju je prošle sezone osvojio.

Mladi teniser se povredio igrajući na turniru u Buenos Ajresu, a koliko mu je sve teško palo podelio je i sa pratiocima na društvenim mrežama.

"Teško je opisati koliko sam tužan i razočaran trenutno što moram da otkažem ovogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << @rioopenoficial. Povredio sam trbušnjak tokom poslednjeg meča što će me sprečiti da igram na svom omiljenom turniru, gde sam prošle godine postigao svoj najveći uspeh i osvojio prvu ATP titulu. Jedva sam čekao da ponovo igram u Rio de Žaneiru, ali to se nažalost neće desiti ove godine. Bila je to teška odluka, ali u ovom momentu prvo moram da se pobrinem za svoje telo kako bih se što pre vratio na teren", poručio je Đere na svom Instagram profilu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

It's hard to describe how sad and dissapointed I am right now that I have to withdraw from @rioopenoficial. I suffered an abdominal injury during my last match which is preventing me to compete and play my favourite event where I made my biggest breakthrough and won my first Atp title last year. I was really looking forward to play again in Rio de Janeiro, but it won't happen this year unfortunately. It was a hard decision, but I have to take care of my body first so that I will be able to get back on court as soon as possible. ••• Teško je opisati koliko sam tužan i razočaran trenutno što moram da otkažem ovogodišnji @rioopenoficial. Povredio sam trbušnjak tokom poslednjeg meča što će me sprečiti da igram na svom omiljenom turniru gde sam prošle godine postigao svoj najveći uspeh i osvojio prvu Atp titulu. Jako sam čekao da ponovo igram u Rio de Žaneiru, ali to se nažalost neće desiti ove godine. Bila je teška odluka, ali u ovom momentu prvo moram da se pobrinem za svoje telo kako bih se što pre vratio na teren.

Објава коју дели Laslo Djere (@lacidj_95) дана 15. Феб 2020. у 9:34 PST

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.