Diklićevo stanje i dalje ozbiljno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diklićevo stanje i dalje ozbiljno

NOVI SAD - Konzilijum lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, Instituta za plućne bolesti Vojvodine i Klinike za hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine, saopštio je da je stanje bolesnika Bogdana Diklića i dalje ozbiljno, sa tendencijom blagog poboljšanja.

Lekari nastavljaju sa intenzivnim terapijskim procedurama i neprestanim monitoringom u Jedinici postoperativne intenzivne nege Klinike za kardiovaskularnu hirurgiju, Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navodi se u saopštenju.

Konzilijum lekara saopštio je juče da je tokom jučerašnjeg popodneva, zbog krvarenja u trbuhu, tim lekara Kliničkog centra Vojvodine, Klinike za hirurgiju, uspešno operisao bolesnika Bogdana Diklića.

Glumcu Bogdanu Dikliću pozlilo je na sceni prilikom izvođenja predstave na ovogodišnjem Sterijinom pozorju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.