Denijel Dej Luis otkrio zašto napušta glumu

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denijel Dej Luis otkrio zašto napušta glumu

Jedan od najboljih glumaca svih vremena i trostruki oskarovac Danijel Dej Luis, otkrio je da je odluku da se penzioniše doneo tokom snimanja filma "Fantomska nit" (Phantom Thread) Pola Tomasa Andersona.

Danijel Dej Luis je u intervjuu za "W" magazin govorio o ulozi modnog kreatora Rejnoldsa Vudstoka u novom ostvarenju reditelja Pola Tomasa Andersona, prenosi CNN.

Dej Luis je toliko ušao u lik Vudstoka da je naučio da šije, vežbajući mesecima sa šefom kostimografa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Njujorškom gradskom baletu. Glumac je otišao toliko daleko da je čak uspeo i da sašije jednu Balensijaginu haljinu, koristeći svoju suprugu Rebeku Miler kao model.

Glumac, međutim, kaže da je uronivši u Vudstokov život, uz svu dramu koju je nosio sa sobom, upao u depresiju.

"Pre nego što je počelo snimanje, nisam ni znao da ću da prestanem da glumim. Sećam se da smo se Pol i ja dosta smejali pre nego što smo snimili film, a onda smo prestali da se smejemo pošto nas je obojicu preplavio osećaj tuge", objasnio je Dej Luis.

Po njegovim rečima, to je bilo otkrovenje.

"Potpuno nas je iznenadilo: Nismo shvatili šta smo stvorili. Bilo je teško živeti s tim, i još uvek je", ističe Dej Luis koji je u junu iznenadio javnost objavom da se penzioniše.

Autor: CNN, N1

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Denijel Dej Luis otkrio zašto napušta glumu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2017, 10:57

Jedan od najboljih glumaca svih vremena i trostruki oskarovac Danijel Dej Luis, otkrio je da je odluku da se penzioniše donio tokom snimanja filma "Fantomska nit" (Phantom Thread) Pola Tomasa Andersona...Danijel Dej Luis je u intervjuu za "W" magazin govorio o ulozi modnog kreatora Rejnoldsa Vudstoka...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.