Izvor: Luftika.rs, 05.Feb.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečiji kulturni centar priprema radionice za najmlađe

Novi ciklus radionica subotom u Dečijem kulturnom centru pod nazivom „HRABRI RATNICI – VELIKI OSVAJAČI” počinje 6.2.2016.
Šta bi to bilo zajedničko Aleksandru Velikom, Sulejmanu Veličanstvenom, Džingis Kanu i Hernanu Kortesu? Svi oni su predvodili pobedničke vojske. Bojali su ih se i podanici i neprijatelji. Hrabri osvajači i vizionari, zapovednici koji su proširili granice svojih carstava biće nam inspiracija da se upustimo u avanturu i pokušamo da se vremeletom vratimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u prošlost. Ciklus radionica „VELIKI OSVAJAČI – HRABRI RATNICI“ namenjen je znatiželjnim klincima i klincezama, a počinjemo ga pričom o Aleksandru Velikom.

Radionica počinje u 11 i traje do 13 časova i obuhvata uzrast od 6-12 god.
Prijave za radionicu su obavezne na telefon 063 521 123 (sms: ime i prezime deteta i uzrast).
Participacija 250 din.
Dečiji kulturni centar, Ive Lole Ribara 6, Novi Sad

Više zanimljivih događaja potražite ovde

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.