Dečak pao sa visine od pet metara, bežeći od psa

Izvor: Radio 021, 23.Jan.2018, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak pao sa visine od pet metara, bežeći od psa

Petnaestogodišnji dečak koji je danas propao kroz staklenu kupolu podzemnog prolaza, zadobio je blaži potres mozga i naprsnuće podlaktice, rečeno je u Kliničkom centru u Nišu.

Beti je rečeno u niškom Kliničkom centru da dečak nema teže povrede i nije životno ugrožen.

"Posle kompletne dijagnostike ustanovljeno je da dečak nema teže povrede i nije životno ugrožen. Zbrinut je u poluintenzivnoj nezi Klinike za ortopediju i hirurgiju", kazali su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << niškom Kliničkom centru.

Bežeći od psa koji ga je jurio u centru Niša, dečak je skočio na jedan od portala staklene kupole, koji se pod njegovom težinom polomio pa je propao u podzemni prolaz.

"Čuo sam samo prasak i video dečaka kako pada kroz podzemni prolaz. Pao je glavom i leđima, nadam se da je dobro, ali pao je sa velike visine, ovde sigurno ima više od pet metara", rekao je za agenciju Beta jedan od očevidaca.

On je kazao da je dečak pao na sto kafića koji se nalazi ispod kupole, što je donekle ublažilo pad.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Bežeći od psa dečak pao sa visine od pet metara

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jan.2018, 09:45

Bežeći od psa koji ga je jurio u centru Niša, dečak star oko 15 godina propao je kroz staklenu kupolu podzemnog prolaza. U Kliničkom centru Niš rečeno je da je dečak zadobio blaži potres mozga i naprsnuće podlaktice. U niškom Kliničkom centru rečeno je da dečak nema teže povrede i nije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.