Dara Bubamara u nasilničkoj vožnji sa 164 na sat uleće u Novi Sad (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 10.Okt.2021, 23:07

Dara Bubamara u nasilničkoj vožnji sa 164 na sat uleće u Novi Sad (VIDEO)

Pevačica Radojka Adžić poznatija kao Dara Bubamara ponovo je dokazala svoju bahatost i neodgovornost kada je vožnja u pitanju.
Iako je u više navrata naišla na osudi zbog toga što krši sve saobraćajne propise i divlja po putevima, ona očigledno smatra da za nju zakon ne važi pa nastavlja to radi.
Nekada popularna pevačica je ovaj put pri ulasku u Novi Sad voila 164 kilometra na sat, snimala je brzinometar i snimak okačila kao priču (story) na svom Instagram nalogu.
Sumanuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vožnja je zabeležena u Novom Sadu na Mostu slobode, a na početku snimka je brzina 164 kilometra na sat.
https://media.publit.io/file/Ljudi/dara-bubamara-divljacka-voznja.mp4
Radojki Dari je pre nedelju dana umro otac, pa je moguće da je tugu utapala u alkoholu i sedativima, komentarišu korisnici društvenih mreža kojima divljačka vožnja nije promakla.
Ovako idu stihovi pesme koju je slušala dok je divljala za volanom:
Speksi se voze dostavom, taksijem, voze se čak i rentom
Od đavoljih kočija, samo se nisam još vozio interventnom
A da li ti imaš u kraju kao našeg pantera spretnog?

Ipak, njeno nasilničko ponašanje za volanom je sve učestalije. Proletos je objavila snimak na kojem se vidi troje dece u kolima, a tada je pokazala da juri 159 kilometara na čas.
Nedugo zatim ona je uhvaćena da vozi zaustavnom trakom, zbog čega su joj pripadnici policije i pisali kaznu.
Dara je ponovo ugrožavala bezbednost u saobraćaju, a čini se da na kritike tim povodom odavno ne reaguje.
Dara Bubamara plaća sinu luksuznu privatnu školu u Novom Sadu 5.000 € i hvali se na sva usta

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.