Izvor: Radio 021, 03.Dec.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Novom Sadu - utorak, 3. decembar

Brojna edukativna, ali i zabavna dešavanja danas se odvijaju u Novom Sadu.

11 časova

Izložba slika "Slikom do osmeha" biće otvorena u holu Skupštine grada, na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom.

18 časova

Izložba "Laboratorija prostora 2.0" biće otvorena u Paviljonu i Centralnom holu Rektorata Univerziteta u Novom Sadu.Promocija knjige "Feniks - ptica večnosti: Laktantije - Klaudije Klaudijan" održaće se u Muzeju Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Dunavskoj 35.DoIT radionica u organizaciji DoIT prakse Smart school održava se danas u prostorijama kompanije, Kralja Aleksandra 12.Izložba Nađe Kračunović "Kompleks na prodaju" otvara se u Centralnoj galeriji Šok zadruge.Diskusija PolitikUS večeras je u Američkom kutku."Menza u mraku?!", simulacija uzimanja obroka u menzi sa povezom na očima, održaće se u Velikoj menzi, a u organizaciji Novosadskog udruženja studenata sa invaliditetom.

18:30 časova

Tribina i prodajna izložba povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom održaće se na Medicinskom fakultetu.

19 časova

Književno veče učesnika Regionalne konferencije srpskog PEN centra, pod nazivom "Evropa: Trideset godina posle pada Berlinskog zida", održaće se u Čitaonici Gradske biblioteke, u Dunavskoj 1.Razgovori sa rediteljem pod nazivom "Žilnik - filmom protiv stanja" održaće se u Omladinskom centru CK13.Promocija romana "Nešto što strašno podseća na život" autora Nebojše Milenkovića održaće se u kafe-knjižari Bulevar Books.

20 časova

U okviru 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama organizacija IRIDA i SOS Ženski Centar iz Novog Sada organizuju zajedničku filmsku pričaonicu u Američkom kutku, Kej žrtava racije 2b. Tribina "Knjiga u nestajanju", razgovor o romanu "Lažov" Marka Srdanovića, održava se u kafe-knjižari Zenit.Koncert pijanistkinje Petre Spasojević večeras je u Svilari.

20:45 časova

Rukometaše Vojvodine očekuje meč SEHA lige protiv dvostrukog aktuelnog evropskog prvaka ekipe Vardara iz Skoplja. Utakmica se igra u SC Slana Bara.

21 čas

U okviru programa permanentnog antifestivala savremene muzike 2K+, u holu Kulturnog centra Vojvodine "Miloš Crnjanski" solistički koncert održaće pijanistkinja Nataša Penezić.

22 časa

U klubu Trema nastupaju Tri rogata.U Šolji mleka biće veče rep muzike.U London pabu večeras su Burazersi.

23 časa

"Tuesday pimpin'" žurka je večeras u klubu Cuba Libre.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Osobe sa invaliditetom veliki borci i šampioni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2019

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je kulturno-umetničkom programu u Kulturnom centru grada kojim Gradska uprava za socijalnu i dečju zaštitu obeležava 3. decembar - Međunarodni dan osoba sa invaliditetom u Novom Sadu. Taj datum obeležava se od 1992. godine, kada je Generalna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.