Izvor: Radio 021, 12.Nov.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Novom Sadu - utorak, 12. novembar

Danas u Novom Sadu možete da prisustvujete predstavama, izložbama, promocijama knjiga i projekcijama filmova.

17 časova

Radionica "Kvalitetna promocija - pola uspeha" održaće se u Kulturnoj stanici "Eđšeg", 17 časova.Koncert "Sunčana jesen života" organizovaće se u Kulturnoj stanici "Svilara", u 17 časova.Radionica "Pokreni svoj preduzetnički duh" održaće se u Studiju 34, u 17 časova.

18 časova

Izložba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "Krug i terakota" Sanje Radusin i Igora Smiljanića biće otvorena u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski" u 18:30 časova.Projekcija dokumentarca "Izbačeni" Fredrika Gertena, biće organizovana u Kulturnom centru Novog Sada, u 18 časova.Otvaranje izložbe "Međuprostor" biće organizovano u Šok zadruzi 2, u 18 časova.Program "Women lead" nastavlja se u Američkom kutku, a ovog puta će predavanje, od 18 časova, voditi Mira Plavšić.

19 časova

Promocija knjiga "Srbi na Korzici 1914-1918" održaće se u galeriji "Prometej" (Miletićeva 16), u 19 časova."Sanjari - fantazmagorija jedne revolucije" igraće se u Novosadskom pozorištu, sa početkom u 19 časova.Predstava "Tartif" igraće se u Srpskom narodnom pozorištu, sa početkom u 19:30 časova.Croquis Bistro održaće se u Domu b-612, u 19 časova.Predstavljanje knjige "Psihologija laganja", održaće se u Bulevar books-u, u 19 časova.Ambijentalna instalacija "Sam sa sobom" Alekse Borovca, biće prikazana u Crnoj kući, sa početkom u 19 časova.Predavanje "GPS za tvoj karijerni put" biće organizovano u Kulturnoj stanici "Eđšeg", u 19 časova.Trening veština komunikacije i samopouzdanje biće organizovan u Psihorelaksu, u 19 časova.

20 časova

Izložba "Portreti" Sonje Šurbatović biće otvorena večeras u Malom likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada, u 20 časova.Promocija zbirke pesama "Vodič kroz požare" Ognjenke Lakićević, organizovaće se u knjižari Zenit, u 20 časova.Film "Alis i gradonačelnik" biće prikazan u Kulturnom centru Novog Sada, u 20 časova.Komični mjuzikl "Kiss" biće izveden u Srpskom narodnom pozorištu, sa početkom u 20:30 časova.Radionica "Kuvati, lako?" organizovaće se u Studentskoj organizaciji UNZIP, sa početkom u 20 časova.

21 čas

Izložba "Patkine priče" Saše Brkića biće otvorena u Šolji mleka, u 21 čas.Serijal "What we do in the shadows" nastavlja se u Crnoj ovci, sa početkom u 21 čas.

22 časa

Braća Krstić sastavljeni u Burazerse i ovog utorka će zabavljati prisutne u London pabu, sa početkom u 22 časa.Tri rogata nastupiće u klubu Trema, sa početkom u 22 časa.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.