Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2009, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas toplije, ujutro susnežica i ledena kiša

NOVI SAD - Ujutro i pre podne ponegde će biti susnežice i kiše koja će se lediti pri tlu, dok će tokom dana biti oblačno i u većini mesta osetno toplije.
Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, koji će na planinama, u Pomoravlju, Podunavlju i južnom Banatu biti na udare i olujne jačine.
Jutarnja temperatura biće od minus devet do minus tri, a maksimalna dnevna od pet do osam stepeni Celzijusa, dok će u Negotinskoj Krajini biti oko nula stepeni.
U Srbiji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << narednih dana biti pretežno oblačno, vetrovito i toplije, povremeno sa kišom.
Vetar će biti umeren, do petka u košavskom području i u planinskim predelima jak, na udare i olujne južni i jugoistočni.
Od srede do petka maksimalne dnevne temperature biće iznad proseka za ovo doba godine.
Snežni pokrivač će se otapati, a u nižim predelima i potpuno otopiti.
U petak i subotu biće oblačno sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.
U nedelju i početkom naredne sedmice jutra sa slabim mrazom, tokom dana suvo i periodi sunčanog vremena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.