Izvor: Novine novosadske, 05.Jul.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje Festival vina – Masimo Savić na Trgu slobode

Najveći festival vina u regionu, deveti po redu “Interfest”,  počinje na Trgu slobode u centru Novog Sada.
Na festivalu će se posetiocima, do subote, 7. jula, svojim proizvodima predstaviti 120 vinarija iz 15 zemalja sa četiri kontinenta, najavila je direktor “Interfesta”, Nataša Budisavljević.   Ona je na konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama Turističke organizacije Novog Sada, najavila da će po prvi put kod nas biti predstavljena i vina “novog sveta”- >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << iz Australije, Južne Afrike i Latinske Amerike, dodajući da će veliki prostor u centru Novog Sada zauzeti vinski podrumi iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Mađarske, Španije, Italije i Portugala.
- Program za posetioce na glavnom gradskom trgu sve tri festivalske večeri trajaće od 18 sati pa sve do ponoći- rekla je Budisavljevićeva dodajući da će u zabavnom delu na glavnoj festivalskoj bini, u četvrtak nastupiti Masimo Savić, u petak, Aleksandar Dujin sa gostima, a u subotu Duca Aradski “Hepi hipi bend” i Aleksandar Dujin okrestar.
Festival vina “Interfest” se održava pod pokriviteljstvom Grada Novog Sada, Vlade AP Vojvodine, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Turističke organizacije Novog Sada i GIZ – nemačke organizacije za međunarodnu saradnju.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.