Izvor: Novine novosadske, 25.Jun.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas konačni rezultati male mature

Konačni rezultati završnog ispita biće danas objavljeni u osnovnim školama.
Mali maturanti i na sajtu Ministarstva prosvete i nauke (www.upis.mpn.gov.rs) mogu takođe da provere rezultate završnih ispita. Za razliku od prethodnih godina, rezultati testova neće biti istaknuti na vratima škola, već će za to biti određene posebne učionice.
Nakon toga, 26. i 27. juna učenici će popunjavati listu želja sa odabranim školama, smerovima gimnazija i obrazovnim profilima. Konačan >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << raspored učenika po školama, smerovima gimnazija i obrazovnim profilima je 5. jula, a upis učenika u srednje škole u prvom upisnom krugu trajaće 6. i 7. jula.
Preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu biće objavljena 7. jula, posle 15 sati. Učenici će moći da predaju listu želja za drugi upisni krug 9. jula, a upis je 12. jula.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.