Izvor: Radio 021, 20.Jun.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan za glamurozne šešire na Rojal eskot konjičkim trkama

Ponovo su se mnogi okretali za neverovatnim modnim kreacijama na hipodromu u Berkširu.

Getty ImagesMnogi vole jednostavna, a elegantna rešenja

Ponovo je ono doba godine kada posetioci dolaze na Rojal Eskot konjičke trke zbog tradicionalnog Dana dama. Tada se nose razne vrste šešira.

Dok ljubitelji trka moraju da poštuju stroga pravila oblačenja, ipak imaju mesta za kreativna modna rešenja - na glavi.

Otuda i ne čudi što se posetioci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << često okreću kada vide različite kreacije na hipodromu u Berkširu.

Dan dama je tradicionalno najposećeniji tokom Rojal Eskot konjičkih svečanosti.

Getty ImagesTeško je bilo ne primetiti ovaj pom-pomEPAPrinceza Judžini od JorkaEPAKraljica je bila nasmejana, a boja šešira odlično se slagala sa haljinomEPAVetar je na momente pretio da oduva šešireReutersOvo su samo neka od avangardnih rešenjaReutersGetty ImagesBilo je i ovakvih modelaPAKada je vetar duvao, dame sa mnogo perja na šeširima morale su baš da pazeGetty ImagesDa li ste za šolju čaja?Getty ImagesUvek su prisutni i šeširi sa cvetnim dizajnomGetty ImagesReutersPAPatriotska modaGetty ImagesGetty ImagesNastupila je grupa Tutsi Rolers, čije su članice bile uniformisane

Rojal Eskot se završava u subotu.

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.