Dačić: Autonomaši su poraženi

Izvor: Mondo, 13.Nov.2009, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Autonomaši su poraženi

Statut Vojvojvodine je 'najveći poraz autonomaša posle dve decenije', izjavio je Ivica Dačić i istakao da Novi Sad nije glavni grad.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Statut poraz autonomaša

Izvor: Radio 021, 13.Nov.2009

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je povodom  Statuta Vojvodine da je to "najveći poraz autonomaša posle dve decenije" i poručio da nisu otvorena vrata za separatizam u pokrajini i da Srbija nikada neće dozvoliti da Vojvodina izađe iz njenog okvira.

Nastavak na Radio 021...

Dačić: Vojvodina neodvojivi deo Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Nov.2009

“Ovo je najveći poraz autonomaša posle dve decenije - propala je njihova koncepcija o Vojvodini kao republici”, izjavio je Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Srbije i zamenik premijera u intervjuu za “Novosti”, govoreći o novom "prečišćenom" Statutu Vojvodine koji je upravo stigao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Dačić: Najveći poraz autonomaša

Izvor: B92, 13.Nov.2009

Beograd -- Ministar policije i predsednik SPS Ivica Dačić ocenio je da je Statut Vojvodine najveći poraz autonomaša posle dvadeset godina... "Ovo je najveći poraz autonomaša posle dve decenije, propala je njihova koncepcija o Vojvodini kao republici i ako neko misli da je dobio republiku time što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.