Izvor: 021info.rs, 21.Maj.2020, 13:53

Cvetna pijaca - 29. i 30. maja na platou ispred Spensa

Prva Cvetna pijaca na otvorenom ove godine, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, održaće se, 29. i 30. maja, na platou ispred Spensa. Cvetna pijaca će imati nekoliko izložbenih celina i to izložbu cveća, sadnica, i opreme za hortikulturu, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu starih i umetničkih zanata. Manifestacija će trajati u petak od 8 do 20 časova, a u subotu od 8 do 19 časova. Svi posetioci moraju da nose maske za lice, kako bismo svi bili bezbedni, stoji u najavi manifestacije.        

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Pijace u kontrolisanom režimu: Ponovo radi BUVLJAK

Izvor: OkRadio.rs, 22.Maj.2020, 09:47

Kao i prethodnog vikenda, i sutra, u subotu 23. maja, biće otvorene zelene pijace kod Bujkovskog mosta, Tekija i u Oglednoj stanici. Imajući u vidu da je radno vreme svih pijaca od 07 do 15 časova, iz Gradskog štaba apeluju na sugrađane da izbegavaju stvaranje nepotrebnih gužvi, kao i da se pridržavaju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.