Izvor: Radio 021, 20.Jan.2021, 09:34

Čomić: Promene u ponašanju Vučića vidljive i merljive

Ministarka za manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavila je da su promene u ponašanju predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića merljive i vidljive, kao i da zna da je sadašnjoj vlasti zaista stalo do Evropske unije.

"Kritikovala sam sve i kritikovaću i ubuduće. A svi, pa i predsednik Srbije, zaslužuju dobrobit sumnje da mogu da menjaju svoje ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i ima promena koje su merljive i vidljive. Nakon odluke o učešću u Vladi Srbije jasno je rečeno da se oko mnogo toga ne slažemo, a da se o ogromnoj potrebi Srbije za vladavinom prava, kulturom ljudskih prava i radu na ženskim ljudskim pravima slažemo, kao i o potrebi da Srbija razgovara", rekla je Čomić za list Danas.

Prema njenim rečima, neophodna nam je ta promena ponašanja ljudi na javnim poslovima da bismo gradili vladavinu prava.

Na pitanje veruje li da je ovoj vlasti na čelu sa Aleksandrom Vučićem i predsednicom Vlade Anom Brnabić zaista stalo do EU, ona je rekla: "Znam da jeste".

Čomić je odrečno odgovorila na pitanje da li je razmišljala da postane deo te velike porodice naprednjaka.

"Ne, imala sam jednu stranku. Iz nje sam osnovano i statutarno izbrisana, nemam je više i tako će ostati", rekla je ona.

Autor: Beta, Danas

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.