Izvor: Radio 021, 09.Jan.2020, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaba Der priznao ubistvo Nebojše Markovića

Čaba Der, koji se smatra odgovornim za nekoliko likvidacija širom Evrope, priznao je ubistvo Nebojše Markovića u Beogradu, pišu mađarski mediji.

Kako piše Index.hu, Der je saslušan u istražnom zatvoru u Mađarskoj u prisustvu advokata, gde je priznao zločin na Banovom Brdu, iz januara prošle godine.

Podsetimo, Nebojša Marković je ubijen u ulici Rajka od Rasine sa više hitaca u glavu i grudi iz vatrenog oružja. Ekipa Hitne pomoći koja je za nekoliko minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stigla na mesto pucnjave, mogla je samo da konstatuje smrt.

Autor: Novosti, Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mađarski mediji: Čaba Der priznao ubistvo na Banovom Brdu

Izvor: Večernje novosti, 09.Jan.2020

Čaba Der, ozloglašeni ubica koji je odgovoran za nekoliko likvidacija širom Evrope, navodno je priznao ubistvo Beograđanina Nebojšu Markovića Čaba Der, ozloglašeni ubica koji je odgovoran za nekoliko likvidacija širom Evrope, navodno je priznao ubistvo Beograđanina Nebojšu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.