Izvor: Radio 021, 12.Maj.2020, 21:47

Bugarska postepeno ublažava mere kako bi podstakla turizam

Zdravstvene vlasti Bugarske postepeno ukidaju ograničenja nakon što je parlament odlučio da ne produži vanredno stanje uvedeno 13. marta.

Ljudi ponovo mogu da posete muzeje, galerije i biblioteke, kao i pozorišne predstave i koncerte na otvorenim pozornicama. Bioskopi se ponovo otvaraju, ali pod uslovom da budu popunjeni samo do 30 odsto.

Restorani i kafići su otvoreni, ali za sada je dozvoljeno samo sedenje napolju, prenosi agencija AP.

Da bi podržao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << teško pogođeni sektor turizma, premijer Bojko Borisov najavio je smanjenje stope poreza na dodatu vrednost za restorane sa 20 na devet odsto.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.