Izvor: Radio 021, 27.Okt.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brodogradilište u Perlezu prodato za 177 miliona dinara

Brodogradilište "Šipjard Bomeks 4M" u Perlezu u stečaju prodato je na javnom nadmetanju po početnoj ceni od 177 miliona dinara.

Kako je za portal zrenjaninski.com potvrdio stečajni upravnik Dušan Lazić, novi vlasnik brodogradilišta je beogradska kompanija "Rubikon šiping kompani".

Prodata je celokupna imovina brodogradilišta koju čine građevinski objekti, proizvodna hala, kantina sa garderobom, upravna zgrada…

"Rubikon šiping kompani" je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tri godine kupila i zrenjaninsko brodogradilište "Begej" u stečaju.

Stečaj u brodogradilištu u Perlezu otvoren je u februaru 2018. godine. Tada je navedeno da su računi bili u neprekidnoj blokadi u prethodne tri godine, na iznos od 172 miliona dinara, da je kompanija prezadužena i da je ukupan gubitak u prethodnim godinama iznosio više od 1,7 miliona dinara.

Autor: zrenjaninski.com

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.